Kérsz Ingyenes E-könyvet az ásványokról?

Csak az email címedet kell megadnod...

Prestashop Modules

Népszerű eladások

Adavédelmi tájékoztató


Adatvédelmi tájékoztató 

A(z) United-Press Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. 

Az adatkezelő címe: Nyíregyháza, Szabadság tér 10-12.
Az adatkezelő elérhetősége:  06-20/347-9052

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó a regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók 

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: név, elérhetőség (telefon, e-mail), szállítási cím, számlázási cím 

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- Az United-Presss Kft., a Magyar Posta és az MPL kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. 


Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 30 napon belül törlésre kerülnek. 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. 

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat. 

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)


Cookie technológia alkalmazása

A Weblapon tett látogatás során, illetve az ott elérhető Szolgáltatások igénybevételekor, a Felhasználó által adott hozzájárulás esetén egy vagy több karaktersorozatból álló azonosító file („süti” vagy „cookie”) kerül megküldésre és elhelyezésre a Felhasználó elektronikus hírközlő végberendezésén, számítógépén. A cookie által a Felhasználó böngészője egyedileg azonosíthatóvá válik. A Társaság ezek alapján a Felhasználóknak a Weboldal használatával, böngészési szokásaival kapcsolatos adatait kezeli, és tárolja a munkamenet során megadott adatokat. A cookie-k használatát a Felhasználó a Weblapon megjelenő felugró ablak segítségével hagyhatja jóvá.

A cookie-k lehetnek „állandó” vagy „ideiglenes” típusúak. Az állandó cookie-t a böngésző egy meghatározott időpontig, lejáratáig tárolja, feltéve, hogy azt a Felhasználó nem törli vagy tiltja le (lásd lejjebb), míg az ideiglenes cookie a böngésző becsukásával, az adott munkamenet végével, automatikusan törlődik. Amennyiben a cookie állandó (vagyis nem ideiglenes) jelleggel kerül elhelyezésére, az adatokat a Szolgáltató 365 napig, illetve addig kezeli, amíg a Felhasználó a hozzájárulását jelen Adatvédelmi Szabályzat feltételei szerint vissza nem vonja. A jelen pontban meghatározott célból kezelt adatokat a Társaság haladéktalanul törli, ha az adatkezelési cél megszűnt, vagy a Felhasználó így rendelkezik.

A cookie-k a felhasználói élmény testre szabásához, a személyre szabott kiszolgálás érdekében, a Weblapon elérhető, információs társadalommal összefüggő (elektronikus kereskedelmi) szolgáltatások személyre szabott nyújtása érdekében, a Felhasználók azonosítása, a részükre kedvezőbb, érdeklődésüknek megfelelő tartalmak kialakítása és elérhetővé tétele érdekében kerülnek alkalmazásra. A cookie-k által felvett adatok kezelésének célja továbbá a látogatottsági információk gyűjtése, statisztikák készítése.

A cookie-k általi adatkezelés célja a felhasználói élmény testre szabása, így azok a személyre szabott kiszolgálás érdekében, a Weblapon elérhető, információs társadalommal összefüggő (elektronikus kereskedelmi) szolgáltatások személyre szabott nyújtása érdekében, továbbá a Felhasználók azonosítása, a részükre kedvezőbb, érdeklődésüknek megfelelő tartalmak kialakítása és elérhetővé tétele érdekében, valamint azért kerülnek alkalmazásra, hogy az azonosítást követő bejelentkezést követően a Felhasználó a belépéshez kötött funkciókat használhassa. A cookie-k által felvett adatok kezelésének célja továbbá látogatottsági információk gyűjtése, statisztikák készítése. A Társaság a Weblapról begyűjtött cookie-információk segítségével követni tudja az új és visszatérő látogatók számát, statisztikákat tud készíteni a Weboldalon érzékelt aktivitásról, a Felhasználók által felkeresett oldalakról, így jobban megismerheti a használati szokásokat, továbbá lehetősége nyílik információkat elemezni, hogy ezzel is elősegíthesse a Weblap szolgáltatásainak fejlesztését és javítását.

A Weblap, illetve a Weboldalon keresztül a Társaság külső szolgáltatók (Google Analytics/Adwords Remarketing, DoubleClick, stb.) követő kódokat használnak annak érdekében, hogy a Felhasználókat később a Google Display hálózatába tartozó, és más weboldalakon személyre szabott hirdetésekkel érjék el. A külső szolgáltatók ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a Felhasználó korábban már látogatást tett egy hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a Felhasználó számára, a külső szolgáltató partnereinek internetes webhelyein, így a Weblapon tett látogatása alapján hirdetést jeleníthetnek meg a Felhasználó számára. A Weblap vizuális hirdetéseken alapuló Google Analytics funkciókat alkalmaz. A Weblap hirdetéseit külső szolgáltatók is megjeleníthetik internetes webhelyeiken. A Weboldal és külső szolgáltatói saját cookie-kat és harmadik féltől származó cookie-kat használnak együttesen a Felhasználók által tett korábbi látogatások alapján történő tájékozódásra, a hirdetések optimalizálására és részükre történő megjelenítésére.

A Weboldalon alkalmazott cookie-k típusuk, funkcióik szerint:

analítika, követés cookie
weboldalon keresztül követés, hirdetések személyre szabása
bejelentkezési, felhasználó azonosító session cookie
A Felhasználó a böngészőjében képes törölni a sütit a saját számítógépéről, valamint annak alkalmazását le is tilthatja. A sütiket jellemzően a böngészők Eszközök / Beállítások menüjében az Adatvédelem beállítások alatt lehet kezelni. A legtöbb böngésző alapértelmezés szerint automatikusan elfogadja a cookie-kat, de a böngésző biztonsági beállításának (tiltás / visszavonás) módosításával a Felhasználó elutasíthatja, illetve kiválogathatja azokat. A Felhasználó a Google Analytics hirdetési funkcióit és a Google Display Hálózat hirdetéseit a Google fiókjába történő belépésével tilthatja le, vagy szabhatja személyre.

A cookie-k által gyűjtött adatok kezelését a Társaság az igénybevevő önkéntes hozzájárulása alapján kezeli. Azonban amennyiben a cookie-k használatát a Felhasználó letiltja, illetve annak elhelyezéséhez és használatához nem járul hozzá, abban az esetben nem feltétlenül biztosított a Weblap valamennyi funkciójának zavartalan használata, ez bizonyos Szolgáltatások igénybevételét korlátozhatja vagy megakadályozhatja.

Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul: Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) a.) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása, továbbá az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 155.§ (4) bekezdése szerinti hozzájárulás.


Hirdetésbanner helye! Linkcsere oldalak jelentkezését várjuk a weboldal email címén. (150x150px méret)

Hegyi kristály, a természetes csodaszer

Fontosnak tartod egészséged és jó közérzeted megőrzését? A táplálkozásra és a mozgásra való odafigyelésen túl sok múlik azon is, mennyire vagy képes megteremteni a belső harmóniát a mindennapi stressz mellett. Napjainkban a természetes gyógymódok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen mellékhatások nélkül teszik lehetővé a szervezet egyensúlyának megteremtését. A szabad energiaáramlásban és az ebben rejlő erőben sokan hisznek, s a tapasztalatok is alátámasztják, hogy a 7 fő és 18 kisebb csakra a 700 meridiánnal együtt gondoskodik arról, hogy miként érezzük magunkat. Az ásványokból készült karkötők segítségével feloldhatóak a blokkok és megvalósítható a szabad energiaáramlás. Ennek számos előnyét érezheted, ám nem mindegy, milyen ásvány mellett teszed le a voksod. Ha egy olyan ásvány ékszert keresel, amely rendkívül erős gyógyító hatással rendelkezik, akkor érdemes kipróbálnod a hegyi kristály nyújtotta előnyöket. Maga az anyag egy színtelen, átlátszó kvarc, ám lehetnek benne szilárd halmazállapotú részek vagy folyadékok, amelyek megtörik átlátszóságát.

Elsősorban azért tartják a legerősebb gyógyító kristálynak, mert a hegyi kristály minden más ásvány hatását fokozza. Hatásait egyébként a hagyományos orvostudomány is elismeri, hiszen vannak olyan műszerek, melyek ebből az alapanyagból készülnek. Gyakorlatilag minden csakra és csillagjegy számára ajánlható, s alapvetően erősíti a test összes funkcióját. Az immunrendszer működésének erősítésével javítja az általános közérzetet, de pozitívumai természetesen nem merülnek ki ennyiben. Ha szellemi munkát végzel, vizsgázol, tanulsz, vagy egyszerűen csak szeretnéd javítani emlékezőtehetséged, akkor a hegyi kristály ékszerek a legjobb választásnak bizonyulnak. A gondolkodás élénkítésével jobb problémamegoldóvá válhatsz, ráadásul az érfalak lerakódásaitól, a láztól és a gyulladásoktól is könnyebben megszabadulhatsz egy hegyi kristály alapanyagból készült nyaklánc vagy karkötő segítségével. Erősítsd aurádat, és vezesd el a negatív energiákat hegyi kristály viselésével!

Ásvány karkötő az egészség szolgálatában

Az ékszerviselés története régmúlt időkre nyúlik vissza. Évezredekkel ezelőtt főként a fából, csontokból készült darabok voltak elterjedtek, ám az idő múlásával egyre szélesebb körben álltak rendelkezésre anyagok az ékszerkészítéshez. Napjainkban az ásványok kiemelt népszerűségnek örvendenek, s ez nem csak igényes megjelenésüknek köszönhető, hanem a bennük rejlő gyógyító erőnek is. Az ásvány karkötő anyagától függően segít viselőjének az egészség megőrzésében, valamint annak helyreállításában. A hagyományos orvostudomány és a természetes gyógymódok képviselői is egyetértenek abban, hogy a szervezet egyensúlyi állapotának megteremtése rendkívül fontosnak bizonyul. Számos szervi panasz visszavezethető az egyensúly hiányára. A szervezet energiáinak szabad áramlása megteremthető ásvány karkötő viselésével, ráadásul, ha jól választasz alapanyagot, számos egészségügyi panaszodnak is búcsút mondhatsz. Ha az ásványokat hatékonyság szerint rangsorolnunk kellene, akkor a hegyi kristály vezető helyet foglalna el. Méltán nyerné el ezt a megtiszteltetést, hiszen az áttetsző kristályból készült ékszer felerősíti a holdkő, ametiszt, vagy minden más ásvány hatását.

A holdkő, az ametiszt, a kalcedon, a tigrisszem, vagy a vörös jáspis is igen keresettek napjainkban, így ha közülük választhatsz, biztosan nem lőhetsz mellé. Az ásvány karkötő korosztálytól függetlenül ajánlott, ráadásul ajándékba is remek döntés egy hasonló, igényes, gyakorlatilag bármilyen alkalomra viselhető ékszer. A vonzó megjelenés sokszor éppen az olyan apróságokon múlik, mint a választott ékszerek. A bizsuk és a személyiségedhez nem passzoló darabok helyett érdemes olyan alapanyagból készültek mellett döntened, amelyek egyszerre stílusosak, természetesek, és ugyanakkor gondoskodnak a testi-lelki egyensúly megteremtéséről. Az ásvány karkötő akár ajándékba is remek választás, így ha barátnőd, családtagjaid szeretnéd meglepni valami igazán személyes és igényes darabbal, akkor érdemes körülnézned az online kínálatban. Az ásvány karkötő viselése segíthet abban, hogy harmonikusabb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehess. A marokkő pedig az otthon díszeként lehet hatással a benne lakókra.